Förvandlingen del III

Sovrummet

Det börjades med garderobsbygge. Ni ser ju, såhär kan man inte ha det.


Nicklas kära vän Elias kom upp från Gotland och hjälpte oss, såhär bra blev det:Fredag kväll revs allt ut, grannarna måste ha älskat oss. Sen byggdes det och fixades en hel helg. Dörrarna sågades till av mdf-skivor och hängdes upp på skenor. En gipsskiva högst upp och trälister runt om. Allt målades vitt. Inredningen är lite i-hopplock, väggskenor och konsoler från Biltemas "Elfa"-sortiment. Limträskiva som också vitmålades är även den från Biltema. Klädstång och hängare till dessa är från Lakkapää respektive Coop. Trådbackarna med stomme är från Ikea. Det som saknas nu är beslag för att lätt kunna öppna dörrarna men det är inte det lättaste att hitta. Vi vill ha öljetter, finns det för dörrar?

Sen var det ju resten, nästan samma visa som i vardagsrummet. Inte fullt lika tidskrävande men Nicklas var rätt less innan underarbetet var klart.


Såhär såg det ut innan.

Med lite övertalning lyckades vi bjuda hem Johan även till detta projekt. Trots hans motvilja att lägga tapeten vägrätt istället för lodrätt så kom han på besök. Den här gången hade han med sig familjen, Elli, Elias, Alma och Maja. Då resten av familjen (bortsett från Elli då) är rätt kassa på tapetsering så tog vi oss en promenad runt pölen istället. Det var en upplevelse, då labradårarna oftast går utan koppel så vart det lite trassel med tre hundar och en barnvagn. Men allt går. Vi stannade till på Börje Ohlssons (värst vad många butiker som har Ohlssons i sitt namn?) och köpte semlor. Sen på Subway och köpte mackor. Där passade Alma på att tigga lite, genom fönstret. Det gick sådär.

När vi sedan kom hem från promenaden var väggarna såhär fina:
När jag ser bilderna här så känner jag att jag har överdrivit det turkosa lite grann, får allt ta och göra något åt det.

Kommentarer
Ida säger:

Det blev ju superfint det där!

2011-05-26 | 18:52:40
Bloggadress: http://idanylen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback