Öjn

Imorgon bär det av, destination Gotland.


Innan för murarna i Visby 2008


Ute på Fårö 2008


Uppe på Hoburgsgubben 2009


Rauk, vatten.. ja, underbara Gotland.

Gone fishing

Jag tyckte Nicklas behövde en fisketröja med sig ner till Öringsträffen på Gotland. Med den här på sig vore det väl märkligt om han inte vann?
Ibland händer märkliga saker.

Kallprat på Apoteket

När jag lägger upp C-vitamin och nässpray vid kassan för att betala säger receptarien: "Det är så tråkigt att sälja förkylningsmedicin". Ehh, jaha.. Är det roligare att sälja medicin för magbesvär? Eller kanske fotsvamp?


Man har inte roligare än man gör sig.

Förra helgen roade vi oss med tygjakt i Morjärv och tv-bänk-spaning på Ikea.


På hemvägen hade vi såhär kul.

En till.

Vissa stiger upp tidigt för att ha gott om tid att välja dagens outfit. Jag stiger upp tidigt för att sy den.Det blev samma modell som den svarta. Ska jag sy en tredje kan jag sova lika länge som vanligt.

Äntligen.

Första plagget färdigställt i pysselrummet. Tänk, äntligen har jag ett syrum hemma. Jag kan sy precis när jag vill, det är lycka det.
Det är detaljerna som gör det.

Jag är moster

Hur man blir moster utan att ha några syskon, ja det är en gåta..

Här är han i alla fall, världens finaste Elias.


Idag har han varit och hälsat på, Doris var lite bekymrad över hans sätt att leka med hennes valpar.


Jag ska banta

Målvikt 23 kilo. Det kan bli lite kämpigt, får nog dra ner till bara en plopp saltlakrits per dag. Jag ska alltså minska min vikt med mer än hälften, vilket ger mig ett BMI på 8,9 kanske inte helt hälsosamt..

Men, jag är så TRÖTT på att Doris trippar ut på skaren och sätter sig och bajsar. Och jag plumsar efter med påsen, vilket resulterar i att resten av promenaden får avnjutas med snöfyllda skor. Kanske skulle räcka med att gå ner till 30 kilo, jag har ju större fötter än hunden.

Efter att ha funderat på lite olika alternativ så vann detta, får se bara vad Nicklas kommer tycka om att ha mig hungrig jämt. Hungrig Karin = otrevlig Karin. Till sommaren kan jag ju börja äta igen.
Det här känns ju lovande, mitt första blogginlägg handlar om bajs. Då var ribban satt.