Ett snygg-när-man-är-brun-linne

Av en stuvbit från Ohlssons.
 

Karin 2,9 år

Fortfarande dåligt med uppdatering här.. Häng med mig på Instagram, Jagsyrminaegnaklader, där uppdateras det lite flitigare.

 

Igår fyllde Elias två år. Han fick flera roliga leksaker, men undra om inte jag tyckte de var roligare än födelsedagsbarnet. Kanske för att när Stefan hoppade på studsmattan så flög Elias upp på bastutaket. Kanske.


Guns n Roses

Sydde om en band-t-shirt. Igen. Axelbandet är en kedja som jag svurit av och sytt fast fram, bak sydde jag en kanal som kedjan löper genom. En kom ihåg till mig själv: Köp en ny avbitare så du slipper bli så arg när kedjorna ska kapas.

Liten tjej?

Eller stora byxor?

Kunde inte hålla mig borta

Tog vägen förbi jobbet idag efter stranden, för förra veckan fick jag ett sms av en kollega att vi fått in nya fina stuvar. Och javisst Jessica, de var tokfina.
 
Annars ber jag om ursäkt för att jag inte uppdaterat här så ofta på senaste tiden, men jag har ju faktiskt semester. Hade bland annat tänkt berätta om midsommarfirandet och visa ett gäng linnen som jag sytt... Det är tanken som räknas? Jag ser ju att många av er inte ger upp utan är in och kikar här dagligen. Men det finns ju så mycket roligare saker att göra på semestern än sitta vid datorn. Förlåt. Jag ska bättra mig!
 
Kan börja med en bild från dagens lunch på Gültzauudden. Skuggan till höger behöver ni inte bli rädda för. Det är bara jag.

Säg varsågod då


Lilla Emilia

Jag ska lära dig alla hyss jag kan.
 
Och kul ska vi ha.
 
 
 
 

Stuvad brottare