Iron Maiden-helgen del III

Söndagen steg vi upp före fan och packade in oss i Therese mammas Renault Clio, som hon så snällt lånade ut. Att hon bara vågade efter all otur vi haft med bilar.

Var hamnade vi då?

Vi var bland dom första på plats. Tur att Therese har en köbarometer-app i sin iPhone. Hur skulle det annars gått?

Kolla, ordentlig vegetarisk mat. Ullared vs. Ikea 1-0.

Det blev en del fynd, men då Clion inte riktigt klassas som storbli så fick vi hålla tillbaks lite med shoppingen.

På väg tillbaka från Ullared stannade vi till på Freeport, en stor outlet i Kungsbacka. Där fyndades det en också en hel del.

Som tack för lånet åkte vi genom en biltvätt innan vi lämnade igen bilen. Vilken service det var, stod en kille utanför och skruvade loss antennen och sprayade på avfettning. Han fick nog någonting att berätta på fikarasten sedan, ofta man åker full bil genom en biltvätt. Eller, det kanske man gör? Packar in alla vänner som får plats och drar till biltvätten.

På kvällen såg vi Metallica. Men vi hörde dem inte så bra då vi var en bit ifrån, högt uppe i en skyskrapa.

Där var det ingen dålig utsikt. Inte alls. Hissen upp var av glas och gick på utsidan av huset. Värsta åkattraktionen, men det blev inget fritt fall. Som tur var.

På måndag morgon fick vi veta att våran bil skulle bli klar till lunch. Så vi hann med båten. Synd bara att Sabina blev kvar i Göteborg då deras bil inte skulle få ny växellåda förns i slutet av veckan.

Kommentarer
Mia säger:

MEN!!De där var ju skyskrapan på vårat hotell=)=)Gillas!!Vi satt ju tom på samma ställe men vi hade bara en fotbollsmatch utanför att kolla på=)

2011-08-18 | 16:17:04
Bloggadress: http://miahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback