Iron Maiden-helgen

Även kallad "Vi hade i alla fall tur med vädret". Anledningen till det är biltrubbel, Elias ringde bärgare två gånger inom loppet av 24 timmar.

När vi piggnat till efter midsommarfirandet i Hedemora ställde vi in gps:en på Onsala och gav oss iväg. När vi börjar närma oss Örebro säger Nicklas, "Det känns som att vi är påväg norrut." Och strax efter avbryts cd-lyssnandet för nyheter. "Välkommen till Samenytt", säger hallån. "Vi börjar med att i Pajala..." Hade Nicklas rätt? Var vi påväg norrut? Nej, för strax därefter fick vi lokala nyheter från Örebro, puh.

I Onsala hälsade vi på min morbror Ola och hans fru Vivi. Där hade vi några lata dagar, solade och badade i deras pool. Var en sväng in till Göteborg och spenderade en dag på Stoff och stil.

Kan man göra annat än köpa?

På torsdagen hämtade vi upp Marie och Anders på Landvetter och skjutsade dem till vad som skulle bli Anders nya bil. En Skoda, men fin ändå. Sedan tog vi oss en andra runda på Stoff och stil innan vi letade oss hem till Therese i Frölunda. Där blev vi välkomnade med rosévin. Dit skulle även Sabina och Elias komma och vi skulle gå på Liseberg. Men ankomsten blev fördröjd en sisådär fem sex timmar då deras bil gått sönder efter vägen. Bärgare nummer ett.


När de väl dök upp fick de också lite vin och sen åkte vi in till Avenyn och gick på Hardrock café istället. Det skulle vara förfest inför Maiden där. Men det märktes inte så mycket utav det.

När vi skulle tillbaka hem till Therese beställde hon färdtjänst. Ett försiktigt sätt att säga "Fan vad ni är gamla"?

Fredagen körde vi igång med shopping på Frölunda torg, det var aningen större utbud där än här hemma i Luleå. Vi var där i flera timmar men hann inte ens med hälften av alla butiker.

Sedan blev det ännu mer biltrubbel då hyrbilen skulle lämnas igen och Nicklas golf fick dricka bensin istället för diesel. Dricka som dricka kan man ju tycka, men nej det är rätt viktigt sånt där. Bärgare nummer två. Bilen fick spendera helgen på verkstaden medan vi gick runt i ovisshet om vi skulle ha någon bil att köra till Gotlandsfärjan på måndag eftermiddag eller inte.

Till middag köptes det skaldjur och trots allt biltrubbel så infann sig feststämningen ganska fort, jag menar, vi skulle ju på Maiden.

Det var Norsken, Tysken och Bellman. Nej, det var Gotlänningen, Göteborgaren och Norrlänningen.

Medan Sabaton spelade satt vi fulla av förväntan och fyllde oss med folköl.

Fick inga bra bilder på Iron Maiden då vi inte stod så nära och det var massa huvuden i vägen. Men fy tusan så bra de var.

För att se riktigt bra skulle man ha varit i Stefans längd, fast som han skelade såg han nog ändå inte så mycket.

Therese och Sabina hade sittplats. Hur jag lyckades fota dem när jag hade ståplats, de ni.

Ser ni oss?

Sabina och Steve Harris, samma frisör?

På hemvägen blev det kvällsfika.

Det här inlägget blev ju galet långt. Jag tar lördagen och söndagen en annan gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback