Väggförvaring

Alltså jag ska inte förvara väggar utan jag ska förvara saker på väggen.

Vi gör vårt bästa för att täcka väggarna inne i badrummet. Våtrumstapeten där inne är förskräckligt ful. Har länge funderat på att sy en sådan här, men inte riktigt kunnat bestämma vilken färg den skulle bli. Så dök den här vaxduken upp på jobbet, med samma färger som duschdraperiet. Kunde ju inte bli mycket bättre.

För att få stabilitet i fickorna har jag klippt sönder bordstabletter som jag lagt in mellan tyglagren. Till upphängningen slog jag i två stora öljetter.

Sydde fast en resår för att kunna förvara sminkpenslar på ett smidigt sätt. Den visste jag inte riktigt var jag ville ha så jag sparade det till sist. Dumt. Var krångligt som tusan att få dit den. Ska jag sy någon fler så är resåren bland det första jag syr dit.

Kommentarer
Jessica säger:

Den blev ju jättebra! Du är så duktig du :)

//Jessica

2011-08-24 | 00:12:56
Bloggadress: http://www.isthismylife.devote.se
Ida säger:

En sån där skulle jag behöva ha i badrummet. Inte lätt att få plats med alla saker i min lilla lägenhet nu när man är två. Skulle behöva lite mer utrymme.Vad tror du om detta, kan halva Luleå komma ner och hälsa på och få plats att sova över hos oss :Dhttp://www.hemnet.se/bostad/gard-6rum-hedemora-hedemora-kommun-matses-1439489

2011-08-24 | 21:17:34
Bloggadress: http://idanylen.wordpress.com
Karin säger:

Köper ni det där så behöver du ingen väggförvaring. Vilka midsommarfester ni skulle kunna ha =)

2011-08-24 | 23:23:40
Bloggadress: http://jagsyrminaegnaklader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback