Sol och mat

Det sammanfattar vår vistelse på Gotland ganska bra.Fredag "värmde" vi upp med glass i hamnen. Hur dumt som helst, glass äter man på sommaren! Undra vems idé det var?! Så, efter att vi kylt ned oss med glass gav vi oss iväg för grillning nere vid en mysig stugby.


Danne, Lisette, Hugo och John
Efter en trevlig eftermiddag utomhus så tinade vi upp oss framför en brasa hemma hos Sabinas bror och hans familj. Underhållningen stod Arvid 7 månader för. Han försökte stånga sig genom balkongdörren med huvudet. Festligt.


Bebisattack.

Lördag startade vi med lite shopping inne i Visby. Mina inköp skedde på HM, såklart. Det har vi ju hemma, man vill ju känna sig trygg.

Sen drog vi iväg på en låång biltur. Tänk att Gotland är så pass litet, men ändå tar det evigheter att ta sig dit man ska. Tillslut var vi i alla fall framme i Herrvik, för att hälsa på Nicklas mamma Lena med familj och vänner som campade där. Där solades det och framåt kvällen grillade vi. Sol och mat.När solen slutat värma åkte vi tillbaks till Visby och hem till Sabina och Elias.


Där ölades det för fullt och efter en dusch och några lager aloe vera så gav vi oss av till Munken. Ett galet stort uteställe byggt i labyrinter. Allt för att förvirra turistarna (ja, det heter turistar på gotländska).På söndagsmorgonen fick vi i oss frukost innan det var dags att skynda hem till Nicklas pappa Lennart i Slite där Nicklas lovat att bjuda på en riktig påskmåltid. Där gjordes Jansons frestelse, köttbullar och potatisgratäng. På bordet ställdes även revbensspjäll, sill, potatis, ägg och påskmust fram. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att vi firade jul. Hemma målar vi ju bara ägg till påsk. Nicklas syster berättade att de också målade ägg, när de var små..

Måndagen gav vi oss ut på havet, Nicklas fiskade och jag läste. Nicklas jobbade på sin näsbränna och jag satt mest med ryggen mot solen då ansiktet hade fått lite av en chock av all sol under lördagen och söndagen.

Innan flyget gick hem hann vi med grillning hos Lennart och glass i hamnen med Sabina, Elias och John.


Längtar till sommaren då vi ska semestra med Sabina och Elias igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback