Irländsk haklapp

Det blev inte alls så mycket shoppat i Dublin, men som en sann tygälskare så nosade jag mig fram till en tygaffär. Eller okej, jag frågade efter en.
 
Och det visade sig att Hickeys låg mitt i smeten, där vi gått förbi flera gånger. Tre våningar med sybehör, tyg
 
 
och spöken..?
 
 
Det fanns många av de tygerna vi har på Ohlssons, fast till ett mycket högre pris.
 
Fanns såklart mycket annat också, bland annat många vaxade tyger. Till exempel det här, fast vaxat. Tänk så fin den här väskan varit i det tyget istället.. Även detta fanns vaxat, men där tror jag nog att Janne är ganska nöjd att hans jacka är i vanligt tyg.
 
Föll såklart för ett med ugglor på, så jag köpte mig en bit. Säkert för att jag kände på mig att Tilda önskade sig en haklapp. Kan hända att jag frågade hennes mamma.
 
 
 
Sedan visade det sig att även Tor-Eskil önskade sig en haklapp, eller det var kanske inte riktigt så.. Men hans föräldrar blev iallafall glada när han fick den. För nu kommer han inte grisa ner sin tröja.
 
 
Eller sina byxor.
 
 
Jag kantade haklapparna med snedslå från Ohlssons, lade i en ståltråd i fickans överkant så att den går att forma så maten trillar rätt. I nacken sydde jag fast kardborre.

Kommentarer
Hockeysmurf - Ja, det ÄR jag! säger:

Åh vilket härligt ugglemönster!
Tycker bäbisen ser väldigt nöjd ut i sin nya hakklapp (eller kanske mest pappa) :)

Svar: Ja visst är det fint! Fast det är inte bebisens pappa på bilden, det är min fästman. Jag hoppas iallafall inte han är pappan ;)
Karin Widén

2014-04-30 | 07:19:40
Bloggadress: http://fibrotankar.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback